Xperience neemt Examenbus Hoffelijk over

0

Opleider Xperience neemt per 1 september de Examenbus van Hoffelijk over. De luxe touringcar met een volledig ingericht en geluiddicht ‘lokaal’ om Wft en PE-examens in af te nemen was sinds 2015 in gebruik. Xperience gaat de Examenbus nu ook voor andere branches inzetten.

In 2015 werden de Wft-examens op de meest uiteenlopende locaties afgenomen, van wellnesscentra tot voetbalkantines. Dat waren niet altijd de ideale omstandigheden om examen te doen. Als reactie daarop introduceerde Hoffelijk de Examenbus. Het doel was klanten meer flexibiliteit in examenlocaties te bieden, met altijd dezelfde (goedgekeurde) examenopstelling.

Inmiddels heeft de Examenbus al heel wat kilometers afgelegd en zijn er duizenden kandidaten op examen geweest. De bus won zelfs de publieksprijs tijdens het congres van de Nederlandse Vereniging voor Examens.

Breder inzetten

Inmiddels is de kwaliteit op de toetscentra sterk verbeterd en heeft Hoffelijk het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Volgens Wesley van ’t Hof, Algemeen Directeur van Hoffelijk, is het moment nu daar de Examenbus breder en voor meer sectoren in te gaan zetten. Iets waar binnen Hoffelijk geen ruimte voor is. “We hebben daarom een partner gezocht die de ambities met de Examenbus waar kan maken. Deze hebben wij gevonden in Xperience, een vertrouwde samenwerkingspartner met ambities om door te groeien. Zo wordt het volle potentieel van de Examenbus benut, terwijl Hoffelijk de mogelijkheid behoudt de Examenbus exclusief voor haar klanten in te zetten.”

Rick Breeuwer van Xperience vertelt: “De financiële sector heeft reeds het genoegen gehad de voordelen van de Examenbus te ervaren. Dit succes zetten we voort.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.