Webinar: Actief klantbeheer zorgt voor bestendig verdienmodel

0

Hoe kunt u uw binnendienstmedewerkers blijven behouden en tegelijkertijd zorgen voor een bestendig verdienmodel? Speciaal voor eigenaren/beleidsbepalers/adviseurs van advieskantoren die hier hun hoofd over breken wordt op dinsdag 24 september een gratis webinar georganiseerd.

Financieel advieskantoren hebben de komende jaren te maken met twee knelpunten:

  • De huidige functie van de binnendienstmedewerker verdwijnt op termijn;
  • De adviseur heeft (of maakt) vaak geen tijd om te investeren in een goede bedrijfsprofilering.

Tijd om in actie te komen! Er zal een transitie moeten plaatsvinden van administratief gedreven binnendienstmedewerker naar de nieuwe functie van Client Officer (CO): een commercieel gedreven talent die de klantportefeuille en de individuele klantwens nóg beter kent dan de adviseur. Maar hoe maakt uw kantoor deze transitieslag?

Tijdens dit webinar op 24 september (12.00 uur) ondervindt u het antwoord. Alex Klein (hoofdredacteur InFinance) ontvangt aan tafel een tweetal kantoren die deze transformatie al gemaakt hebben en een trainer/opleider die kantoren hierbij helpt.

Sprekers:

  • Tim van Es, manager Hypotheken bij Eijgendaal en van Romondt;
  • Bennie Heller, eigenaar van Heller & Heller;
  • Peter Wormskamp, trainer bij Helder Beheerd;
  • Alex Klein, hoofdredacteur InFinance (gespreksleider).

Het gratis webinar wordt aangeboden door ClientOfficer.nl; het kennisplatform voor winstgevend klantbeheer. Inschrijven kan hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.