Nieuwe opleiding tot mkb-adviseur

0

Dukers & Baelemans en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben gezamenlijk de nieuwe post-hbo opleiding Financieel Advies MKB opgezet. De opleiding helpt financieel adviseurs zich te ontwikkelen tot multidisciplinair adviseur voor het mkb.

De nieuwe opleiding is opgezet om de professionaliteit van accountmanagers, bankiers, mkb-consultants, fiscalisten adviseurs zowel te verdiepen als te verbreden. De eerste groep deeltijdstudenten is woensdag van start gegaan met de materie.

“Het is een brede opleiding en dat zien we terug in de aanmeldingen,” aldus Peter Kuppen, opleidingscoördinator bij HAN Deeltijdstudies. “Onder de gestarte deelnemers bevinden zich niet alleen adviseurs uit de bankwereld, maar ook zzp’ers en personen met een eigen adviesbureau. Allen zijn ze er zich van bewust dat het van groots belang is om de stap te maken naar ‘trusted advisor’. Oftewel een adviseur die de ondernemer en de onderneming door en door kent en bij belangrijke life events het juiste financiële advies kan geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.