Hoffelijk vat alle wijzigingen per 1 januari online samen

0

De zevende editie van het Hoffelijk Kompas is dit jaar vormgegeven als een website. Het naslagwerk omvat de meest relevante wettelijke, fiscale en financiële wijzigingen per 1 januari.

Naast een samenvatting van de belangrijkste wijzigingen, vertalen de vakspecialisten van de opleider deze wijzigingen naar de praktijk. Er worden zes hoofdonderwerpen behandeld in het Hoffelijk Kompas: Belasting, Inkomen, Pensioen, Woning, Ondernemers en Vakbekwaamheid.

Na de eerdere publicatie van de Prinsjesdagwebsite, heeft Hoffelijk dit jaar het Kompas op dezelfde manier vormgegeven. “We leven momenteel in een tijd waarbij digitaal de norm is geworden. Een website creëren voor het Kompas is een logisch gevolg. Daarnaast gaf het creëren van een website ons de mogelijkheid om de wijzigingen nóg sneller te delen met professionals, zodat iedereen nu al op de hoogte is”, aldus Edwin Deijs, directeur Relatiebeheer.

Jaarlijks worden er per 1 juli opnieuw cijfers en wijzigingen gepubliceerd. Deze zullen ook opgenomen worden op de website van het Kompas.

De Hoffelijk Advieskaart

Naast het Kompas, is wordt ook de Advieskaart gepubliceerd. Deze kaart bevat een overzicht van de belangrijkste tabellen uit het Kompas. Voor extra toelichting op de tabellen, kan het Kompas geraadpleegd worden. Via de website van Hoffelijk kan de Advieskaart aangevraagd worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.