FFP promoot informatietool Nibe-SSV

0

Leden van de Federatie Financieel Planners (FFP) die gebruikmaken van de tool Wft Triple A van opleider Nibe-SVV, krijgen voortaan vier PE-punten. Deze PE-punten kent FFP toe aan leden die het verplichte profiel met de Wft-modules Basis, Hypothecair krediet en Vermogen hebben.

Wft Triple A is een tool die door Nibe-SVV is ontwikkeld. Wie zich daarop abonneert, ontvangt actuele informatie over zijn vakgebied en is daarmee aantoonbaar permanent actueel. De tool filtert het nieuws en presenteert het overzichtelijk.

Ook houdt de tool bij waar de abonnees kennis van nemen en biedt het een rapportagemogelijkheid. De abonnees kunnen zo een rapportage maken van hun vakbekwaamheidsstatus.

Deze persoonlijke Rapportage in Wft Triple A is onlangs vernieuwd en laat nu ook de PA-status en het verplichte profiel zien. FFP-leden kunnen dit ‘aantoonbaarheidsrapport’ naar hun persoonlijke omgeving op MijnFFP.nl uploaden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.