Consultatie PE-examens 2021 van start

0

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft advies uitgebracht over de inhoud van de Wft PE-examens voor het nieuwe PE-jaar. Vandaag start de internetconsultatie.

Van 9 juni tot en met 6 juli 2020 heeft de markt ontwikkelingen bij het CDFD aangedragen. Na een selectie van deze bijdragen heeft het CDFD het adviesdocument ‘Wft-PE Ontwikkelingen 2021’ aan de minister aangeboden. Op basis van dit advies wordt de ministeriële regeling gewijzigd. De geadviseerde wijzigingen betreffen tekstuele verduidelijkingen, en redactionele en technische wijzigingen. Naar aanleiding van het advies wordt één nieuwe toetsterm geïntroduceerd.

De wijziging van de regeling wordt nu door het ministerie van Financiën geconsulteerd. Belanghebbenden worden uitgenodigd om te reageren op deze consultatie en kunnen hiermee invloed uitoefenen op de inhoud van de PE-examens. De definitieve gewijzigde ministeriële regeling is van toepassing op het nieuwe PE-jaar begint op 1 april 2021.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.