5 Tips voor marketing met stickers

0

Wil jij jouw bedrijf goed op de kaart zetten? Marketing is cruciaal voor het succes van ieder bedrijf. De klant moet jou natuurlijk goed weten te vinden.

Er zijn verschillende marketingtechnieken die je kunt toepassen. Het gebruik van stickers is een goede manier om zichtbaar te zijn voor een groot publiek. Wil jij stickers voor jouw bedrijf gebruiken? Lees dan gauw de volgende 5 tips voor marketing met stickers.

Val op!

Het allerbelangrijkste is dat iedereen de sticker te zien krijgt. Kies daarom voor een opvallende sticker. Je kunt opvallen door bijvoorbeeld een felle kleur, grappige tekst of een leuk visueel plaatje. Je moet flink je best doen om de aandacht te trekken met een leuke sticker.

Kwaliteit

Wil je dat jouw sticker lang zichtbaar is? Dan is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Print jouw stickers niet zomaar zelf uit, maar kies voor een goed printbedrijf om jouw stickers te printen. Je kunt bijvoorbeeld stickers bestellen bij Reclameland.be. Hier worden jouw stickers snel geprint en ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Zo gaan jouw stickers lang mee!

Uitdelen

Je kunt stickers natuurlijk zelf opplakken om zichtbaarheid te creëren, maar het is natuurlijk ook perfect uitdeelmateriaal. Ga jij binnenkort naar een conferentie of beurs? Neem dan de stapel stickers mee als promotiemateriaal. Zo kunnen de ontvangers de stickers zelf opplakken en geniet je van een nog bredere marketing.

Slimme plakplaatsen

Het plaatsen van stickers is enorm belangrijk voor de zichtbaarheid. Je doet er goed aan om de stickers te plaatsen op slimme plekken. Dit zijn plekken waar mensen onbewust de sticker wel moeten zien. Dit kan bijvoorbeeld op een stoplicht zijn voor fietsers. Wanneer zij moeten wachten op het groene licht valt hun oog op de opvallende sticker.

Informatie

Wat zet je precies op de sticker? Het is natuurlijk leuk om op te vallen, maar het doel is dat de potentiële klanten in contact komen. Vergeet daarom niet om duidelijk de bedrijfsnaam en contactgegevens te vermelden op de stickers. Jullie bedrijfswebsite mag niet ontbreken!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.