MeetingpointAdvies introduceert nieuwe vergelijkers

0

MeetingpointAdvies heeft haar aanbod richting financieel adviseurs uitgebreid met een premie- en voorwaardenvergelijker voor reisverzekeringen. Ook een vergelijker voor gezinsongevallenverzekeringen staat op de planning.

Ook het gebruiksgemak bij particuliere schadeverzekeringen is verbeterd. Zo is het aantal invoerhandelingen om te komen tot een vergelijking voor opstal- en inboedelverzekeringen verkleind door een koppeling met woonplatform Jumba.nl. Benodigde data zoals inschatting woningwaarde, woningtype, oppervlakte en bouwjaar van woningen wordt voortaan automatisch ingevuld.

MeetingpointAdvies vereenvoudigt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Edon Kosters, Business Development: “In het digitale geweld blijven wij geloven in de kracht van onafhankelijk persoonlijk advies door financieel adviseurs. Digitalisering is daarbij ondersteunend; MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.