Koppeling myView en Faster Forward Elements

0

Het online hypothekenplatform myView van Unitrust is vanaf nu gekoppeld aan het ERP-platform Elements van Faster Forward.

Dankzij de koppeling wordt het klantdossier automatisch geïmporteerd in Elements. Aangesloten tussenpersonen voeren de administratieve afhandeling van de hypotheekaanvraag tot passeren bij de notaris in myView uit, waarna het volledige beheer gedurende de looptijd in Elements wordt uitgevoerd.

Omdat tussen het aanvragen van de hypotheek en het uiteindelijk passeren van de hypotheek regelmatig wijzigingen op de hypotheek worden aangebracht, wordt de data van de aanvraag verrijkt met de hypotheekgegevens van de definitieve hypotheekofferte. Hierdoor zijn aangesloten tussenpersonen er van verzekerd dat de geïmporteerde data in Elements ook de juiste data omtrent de hypotheek bevat.

myView hypothekenplatform

De kracht van myView ligt volgens het hypothekenplatform in het bemiddelingsproces: van aanvraag tot passeren. “Een proces waarin myView alle bemiddelingsprocessen overzichtelijk ondersteund. Van statusinformatie tot statusbewaking en van digitaal dossier met uploadfuncties tot communicatie met alle betrokken partijen in het bemiddelingsproces.”

Ook het gebruik van een consumentenportaal behoort tot de mogelijkheden. Tussenpersonen die aangesloten zijn bij VCN United Capital kunnen myView hiervoor gebruiken; niet alleen voor de hypotheken die via VCN United Capital verlopen, maar ook voor aanvragen rechtstreeks bij hypotheekaanbieders op eigen agentschap.

Faster Forward Elements

Na het vastleggen van het hypotheekproces in myView neemt het CRM-deel uit Elements het beheer over. Elements importeert en verwerkt de hypotheekaanvraag automatisch. Zo wordt het hele administratieproces omtrent de hypotheekaanvraag vastgelegd op één locatie. Hiermee heeft u altijd een volledig overzicht van alle gegevens en contactmomenten met uw klant. Bovendien beschikt u altijd over de actuele status van de hypotheekaanvraag. Hierdoor houdt u meer tijd over voor het adviseren van uw klanten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.