Zakelijke verzekeringen in AWI Connect

0

De ruim 6.000 medewerkers van volmachtkantoren en serviceproviders die gebruik maken van de front- en midofficesoftware AWI Connect, kunnen nu ook van zakelijke schadeverzekeringen de premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen, automatisch accepteren en afsluiten.

De zakelijke markt is een toevoeging op het bestaande assortiment particuliere schadeverzekeringen, dat al langer binnen AWI beschikbaar is. Als eerste zijn de verzekeringen voor zakelijke personenauto’s en bestelwagens ingebouwd van Allianz, ASR, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, Nationale-Nederlanden en Reaal. In 2018 volgen meer zakelijke producten, zoals gebouwen, aansprakelijkheid en bedrijfsschade.

“Het toevoegen van zakelijke schadeverzekeringen sluit aan op onze eigen ambitie om van AWI Connect hét portaal voor een agent of acceptant te maken”, zegt Dick van Leuven, Commercieel Directeur van AWI. “De volgorde waarin we producten inbouwen bepalen we in overleg met onze klanten. We beginnen met de producten van verzekeraars waar zij het meest behoefte aan hebben.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.