WUA! basic versie Web Performance Scan

0

Morgen presenteert WUA! de Web Performance Scan – Basic. Hiermee kan de gebruiker inzage krijgen in de online klantreis en klantervaring. Met die informatie kan de gebruiker zijn website aanpassen op basis van klantfeedback.

WUA! Is een bedrijf dat andere grote en kleine ondernemingen helpt bij het monitoren en optimaliseren van hun web performance. De nieuwe Web Performance Scan – Basic is het kleine broertje van de uitgebreide Web Performance Scan.

Customer experience meten

Het is een meetinstrument (KPI) om de customer experience op een website te meten. De scan maakt onder andere de klantervaring meetbaar, ook in de tijd. Maar ook de impact van veranderingen op de website en het geeft een overzicht van de sterke en zwakke onderdelen van een website

Websites structureel verbeteren

De KPI laat zien hoe consumenten de website van de gebruiker ervaren ten opzichte van zijn concurrenten. Bijvoorbeeld op vindbaarheid en conversie. Het geeft tevens aan hoe een website presteert ten opzichte van de beste websites, en geeft aan wat de gebruiker moet doen om de klantervaring op zijn website structureel te verbeteren.

Klaas Kroezen, CEO & Oprichter van WUA, legt in een video tot in detail uit hoe de nieuwe tool werkt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.