Woon- en inboedelpolis voor vermogenden

0

Turien & Co lanceert de Premium Woningverzekering en de Premium Inboedelverzekering voor de vermogende particulier. De inboedelverzekering vergoedt schade aan objecten die niet ouder zijn dan 10 jaar op basis van nieuwwaarde.

De Premium Woningverzekering is er voor woningen met een herbouwwaarde vanaf 600.000 euro en de Premium Inboedelverzekering voor inboedels met een nieuwwaarde vanaf 150.000 euro. Voor deze producten werkt Turien & Co samen met niche-verzekeraar Hiscox.

Productkenmerken

De Premium verzekeringen bieden een all risk dekking met een aantal opvallende elementen. Zo dekt de Woningverzekering de kosten voor archeologisch onderzoek, die op grond van de Wet op de archeologische monumentenzorg aan verzekerde worden toegerekend. Maar ook hagelschade aan de buitenkant van het woonhuis is gedekt.

De Premium Inboedelverzekering vergoedt het niet toegankelijk zijn van persoonlijke data en bestanden na een gedekte schadegebeurtenis. Verzekerde mag dan een bedrijf inzetten dat is gespecialiseerd in data recovery.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.