Uitbreiding AOV-module Rolls

0

Rolls heeft enkele aanvullingen in haar AOV-advies module doorgevoerd. Zo is de SIVI beroepenlijst geïntegreerd, kan de inventarisatie digitaal ingevuld worden en zijn mantelovereenkomsten toegevoegd.

Ruim 1500 advieskantoren werken met de Rolls AOV module. De SIVI beroepenlijst heeft Rolls samen met SIVI ontwikkeld. “De meeste verzekeraars zijn of gaan binnenkort over op de SIVI-lijst en dat is voor ons het startsignaal om 100% van die lijst gebruik te maken. De enkele verzekeraar die nog niet over is zal voor een aantal beroepen geen premie geven. Maar ons is verzekerd dat men er volop mee bezig is.”

Inventarisatie

Adviseur kunnen hun klant met betrekking tot de AOV inventarisatie voortaan een digitale ‘invullink’ sturen. De adviseur laadt vervolgens de aangeleverde klantgegevens digitaal in zijn Rolls systeem en kan deze verwerken in zijn inventarisatie-, analyse-, adviestraject.

Mantelovereenkomsten

De laatste toevoeging zijn de mantelovereenkomsten. Van een aantal verzekeraars (Reaal, Amersfoortse, Aegon, Goudse en Achmea) zijn deze inmiddels ontvangen en ingebouwd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.