Timmermans gaat voor klassikaal onderwijs

1

Vijf jaar geleden bracht Rob Timmermans de activiteiten van zijn opleidingsinstituut Impact Opleiding & Training in bij Hoffelijk Financieel. Aan die samenwerking komt nu een einde. Timmermans verlaat Hoffelijk om zelfstandig verder te bouwen aan zijn eigen opleidingsinstituut.

Timmermans gaat zich met Impact Opleiding & Training nu voornamelijk richten op klassikaal onderwijs. “Ik geloof meer in face-to-face trainen dan in het zoveel mogelijk digitaliseren van opleidingen. De adviseur krijgt immers steeds meer een adviserende rol en dat blijft toch mensenwerk”, aldus Timmermans in een toelichting op zijn besluit.

Balans opmaken

Door de verbreding van Hoffelijk naar een branchebrede dienstverlener vormt klassikaal onderwijs nog maar een bescheiden deel van het totale diensten- en opleidingsaanbod. Timmermans: “Ik kijk terug op vijf bijzondere jaren. Soms moet je echter de balans opmaken en kijken waar je echt gelukkig van wordt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.