Stad Holland schrapt reis- en annuleringspolis

0

Zorgverzekeraar Stad Holland stopt met het aanbieden van een eigen doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Het product werd in 2009 geïntroduceerd en sloot aan bij de zorgverzekering. Alleen lopende polissen zullen in 2018 nog worden gecontinueerd.

“Na acht jaar moeten wij concluderen dat dit niet is geworden wat wij er van hadden verwacht”, schrijft Stad Holland aan het met haar samenwerkend intermediair. “Het in de lucht houden van deze verzekeringen vergt echter wel inspanningen en investeringen. Wij zijn ervan overtuigd dat u voldoende mogelijkheden heeft om bij de zorgverzekering van Stad Holland een passende reis- en annuleringsverzekering aan te bieden.”

Roadshow

De zorgverzekeraar trekt binnenkort weer met een roadshow door het land. Tijdens deze zorgbijeenkomsten krijgt het intermediair een overzicht van de belangrijkste wijzigingen binnen de zorgverzekering en aandachtsgebieden voor de komende overstapperiode. “Bij Stad Holland geloven wij er in dat zorg – misschien nog wel meer dan veel andere verzekeringen – een adviesproduct is. Zorg is ook een mooie manier om van uw klant een totaalklant te maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.