SEH-titel Erkend Financieel Adviseur in opleiding

0

SEH start 29 november 2017 de opleiding Integraal Adviseren voor financieel adviseurs met een Wft-diploma Adviseur Hypothecair krediet. De opleiding duurt een jaar en gedurende deze periode mag de adviseur zich Erkend Financieel Adviseur in opleiding noemen.

In samenwerking met opleider Dukers & Baelemans gaat SEH de financieel adviseurs gedurende een jaar begeleiden. De opleiding Integraal Adviseren start met twee trainingsdagen waarin vaardigheden en het adviesproces centraal staan. Na deze twee dagen zal de Erkend Financieel Adviseur i.o. gedurende een jaar klanten adviseren over complexe producten en ontvangt hij diverse opdrachten die hij bij de opleider moet inleveren. Ook zal de adviseur in deze periode het diploma Adviseur Consumptief krediet moeten behalen, mocht hij deze nog niet hebben gehaald.

Register Erkend Financieel Adviseur

Het opleidingsjaar wordt afgesloten met een tweedaagse training waarin inkomensrisico’s verder worden uitgediept, de examencasus inhoudelijk aan de orde komt en het examen verder wordt voorbereid. Na het succesvol afleggen van het assessment wordt hij of zij opgenomen in het register Erkend Financieel Adviseur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.