Samenwerking PZO en Meeùs

0

Meeùs  en Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) gaan samen ondernemers ondersteunen. “Samen met PZO gaan we vernieuwende oplossingen ontwikkelen. We willen bijvoorbeeld het verzekeren van arbeidsongeschiktheid toegankelijker maken”, aldus bestuursvoorzitter Coen Mom.

PZO zet zich op verschillende niveaus in voor het ondernemerschap; onder meer in de politieke lobby, maar ook door ondersteuning te bieden in het optimaliseren en professionaliseren van bedrijven. PZO-voorzitter Denis Maessen: “Ondernemen is voor eigen rekening en risico handelen, maar het is dan verstandig en prettig om je bewust te zijn van risico’s en hoe je daar mee kunt omgaan. Meeùs stelt het ondernemersbelang centraal; vanuit het geven van inzicht in risico’s tot het nemen van maatregelen. Dat is belangrijk voor onze leden.”

Maatwerk

Door verzekeringen goed te laten aansluiten op de ondernemersrisico’s en de risico’s in privé, is de zelfstandig ondernemer geholpen, stelt Mom. “Er zijn veel meer maatwerkmogelijkheden mogelijk, die in het belang van de zelfstandig ondernemer zijn en daarbij gaat het dan vaak juist niet om kosten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.