Samenwerking Financiële Makelaar en Munt

0

Serviceprovider De Financiële Makelaar heeft nu ook Munt Hypotheken op de schappen liggen. Volgens de partijen kunnen nu ongeveer zeshonderd nieuwe tussenpersonen Munt Hypotheken aanbieden aan hun klanten.

Doordat De Financiële Makelaar sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is Munt daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair. “Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken”, aldus commercieel directeur van Munt Menno Luiten.

De Financiële Makelaar richt zich op zelfstandige intermediairs en kantoren in de financiële dienstverlening met niet meer dan een vijf a zes medewerkers. Directeur Harrie-Jan van Nunen is blij met de samenwerking met Munt. “We hoorden van tussenpersonen in de markt erg goede verhalen, met name over de dossierbehandeling van Munt. De consument wil maar één ding: snel zekerheid. Dat begrijpt Munt. Een goed voorbeeld hiervan is dat Munt digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.