Samenwerking Risk en Turien

0

Risk Verzekeringen en Turien & Co. Assuradeuren gaan een strategische samenwerking met elkaar aan op het gebied van inkomensverzekeringen.

Turien & Co. is als nichespeler vooral actief in het exclusieve segment, Financial Lines en inkomensverzekeringen. Risk richt zich met een breed aanbod van risicodragers met name op de particuliere en kleinzakelijke markt van gangbare risico’s. Beide partijen zullen in de toekomst in toenemende mate gaan samenwerken en elkaar op diverse productgebieden aanvullen.

Turien & Co. zal als partner voor inkomensverzekeringen voor het distributiekanaal van Risk gelden. De bij Risk aangesloten adviseurs kunnen hierbij gebruik maken van de inkomenspropositie van Turien & Co. De adviseurs kunnen hiermee premies en voorwaarden vergelijken op het gebied van verzuimverzekeringen. Daarnaast profiteren de werkgevers met een verzuimverzekering van de re-integratieondersteuning die Turien & Co. biedt.

Beide partijen werken inmiddels ook aan de volgende stap in de samenwerking. Binnenkort verstrekt het aan Turien & Co. gelieerde Ansvar aan Risk een volmacht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.