Qees biedt gratis personeelskostenscan

0

HR-adviessite Qees heeft een campagne ontwikkeld om intermediairs succesvoller te laten zijn in de zakelijke (verzuim)markt. De campagne is opgezet voor verzekeringsadviseurs die uitbreiding zoeken in hun MKB-portefeuille.

Qees biedt ondernemers naar eigen zeggen een heel nieuwe manier van omgaan met personeel, verzuim en verzekeren. De nieuwe campagne bestaat uit een online leadgenerator en ondersteunende communicatiemiddelen. Via de campagnewebsite krijgen ondernemers gratis een personeelskostenscan aangeboden. De uitkomst van deze scan vormt de basis voor een adviesgesprek met een adviseur. De scan is voor de adviseur een leidraad om zijn gesprek anders in te steken.

Acquisitie seizoen

Het najaar is volgens Qees traditiegetrouw de periode om extra aandacht te besteden aan de zakelijke relaties. “De meeste contracten hebben 1 januari als vervaldatum. Rekening houdend met een opzegtermijn van 30 dagen en de bereidheid van MKB-ondernemers om hun polissen jaarlijks tegen het licht te houden, zijn september, oktober en november maanden die in het teken staan van acquisitie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.