ProfCollege actualiteiten adviesmarkt Fred de Jong

0

Een aantal dossiers raken in 2018 het werkterrein van de adviseur. De discussie over actieve transparantie van schadeprovisies, evaluatie van het provisieverbod, de implementatie van IDD en Mifid, de consolidatiegolf en Fintech. Reden voor Fred de jong om over deze dossiers een ProfCollege samen te stellen.

Wat betekent de evaluatie van het provisieverbod voor de toekomst van de financieel adviesmarkt? In hoeverre is de discussie over actieve provisietransparantie van invloed op de rol en positie van het intermediair? Hoe gaan nieuwe Europese regels (Insurance Distribution Directive, Mifid) de markt voor financieel advies veranderen? Welke omgevingsfactoren gaan de financieel adviesmarkt structureel beïnvloeden en wat betekent dit voor de marktsegmenten als volmacht, co-assurantie en serviceproviding?

Visie op adviesmarkt

Fred de Jong geeft – vanuit verschillende invalshoeken belicht -de antwoorden op al deze vragen tijdens een speciaal ProfCollege op donderdagmiddag 1 februari in Residence Rhenen. Tevens geeft De Jong deze middag zijn visie op de toekomst van de financieel adviesmarkt, zowel cijfermatig als beleidsmatig. Ontvangst vanaf 13.30 uur, start College om 14.00 uur. De middag wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel.

 

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.