Pensioenadministratie Aon Hewitt naar RiskCo

0

Aon Hewitt draagt de pensioenadministratie van haar klanten over aan RiskCo. Met de door RiskCo ontwikkelde systemen en software kunnen zij de administratie beter, goedkoper en toekomstbestendiger voeren dan wijzelf, licht Pascal Hogenboom, CEO van Aon Hewitt, de keuze toe.

Aon Hewitt zal de klantrelatie met de betrokken pensioenfondsen behouden en vele andere diensten blijven verrichten. Deelnemers verwachten volgens Hogenboom steeds meer inzicht in hun actuele pensioen. Tegelijkertijd groeit ook de druk vanuit de toezichthouders om de communicatie met deelnemers te verbeteren. “Terecht, want er komt naar verwachting steeds meer keuzevrijheid”, zegt Hogenboom. “Het zijn de grote uitdagingen waar de pensioenfondsen voor staan. Tegelijkertijd worden de wettelijke eisen voor gegevensbescherming strikter, onder meer door de General Data Protection Regulation (GDPR) die in 2018 ingaat.”

RiskCo zal zijn technische kennis met Aon Hewitt delen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.