Octras sluit eerste cyberpolis De Goudse

0

Advieskantoor Octras uit Sneek heeft de eerste cyberpolis van De Goudse afgesloten. Dit nieuwe product kent geen traditionele polisvoorwaarden. In plaats daarvan is er één A4 met spelregels waaraan ondernemer en verzekeraar zich moeten houden.

De cyberoplossing van De Goudse is beschikbaar voor ondernemers die een risico-inventarisatie laten uitvoeren door een Erkend MKB-adviseur. Octras sloot de polis voor webwinkel Led Lamp Specialist uit Wolvega.

Klant snapt het risico

Volgens Wilhelm de Haas van Octras was het niet moeilijk om de klant te overtuigen. “Mensen snappen dat als zelfs de FBI en de NASA met cybercriminaliteit te maken hebben, zij ook het slachtoffer kunnen worden. Het is net als met brand: de kans is klein, maar als het je overkomt, heb je een groot probleem.”

Foto: v.l.n.r. Gerard Knorren (Octras), Theo Nijenbanning (Led Lamp Specialist), Wilhelm de Haas (Octras) en Loes Nijenbanning (Led Lamp Specialist)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.