NN en Voogd & Voogd samen in schade

0

Nationale-Nederlanden en Voogd & Voogd gaan samenwerken op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. NN blijft risicodrager en verstrekt een volmacht aan een nieuwe dochteronderneming van Voogd: Nationale-Nederlanden Schadeservices.

Beide partijen hebben hiertoe een intentieverklaring getekend. Vanuit het samenwerkingsverband richten beide partners zich op acceptatie en mutatie van particuliere schadeverzekeringen. Binnen Nationale-Nederlanden Schadeservices zullen ook de bestaande activiteiten van Delta Lloyd voor particuliere schadeverzekeringen worden uitgevoerd. De samenwerking zal actief zijn onder het label Nationale-Nederlanden en opereert onafhankelijk van de andere activiteiten van Voogd & Voogd. NN blijft de productontwikkeling, marketing en verkoopondersteuning uitvoeren. Het samenwerkingsverband start komende zomer.

Delta Lloyd Schade Services

Leon van Riet, CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen: “Met deze voorgenomen samenwerking kunnen we gebruik maken van een toonaangevend IT-systeem in de (intermediaire) markt. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om in de particuliere schademarkt met gezonde marges blijvend te groeien.” Voogd & Voogd ziet de beoogde intensieve samenwerking met Nationale-Nederlanden als een ‘krachtig vervolg’ op de bestaande samenwerking binnen Delta Lloyd Schade Services (DLSS), die begin 2017 is gestart.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.