Nieuwe versie uitvraagformulier WGA ERD Adfiz

0

Het uniforme uitvraagformulier van Adfiz, dat gebruikt wordt om offertes bij aanbieders aan te vragen voor het WGA eigenrisicodragerschap, is door de commissie Zorg & Inkomen aangepast. Hiermee is het onder andere geschikt gemaakt voor het eigenrisicodragerschap per 1 juli 2018.

Op 1 juli is het tweede beslismoment van 2018. De eerste is op 1 april. Het uitvraagformulier wordt naar aanleiding van gewijzigde wet- en regelgeving periodiek geactualiseerd.

Minder tijdrovend

Het uniforme uitvraagformulier WGA ERD is ontwikkeld, zodat adviseurs efficiënt bij meerdere aanbieders tegelijk een offerte kunnen opvragen. Zo wordt het voor de adviseurs eenvoudiger en minder tijdrovend om met hun klant de beste keuze voor een verzekeraar te kunnen maken. Werkgevers kunnen via hun adviseur gebruikmaken van het uniforme uitvraagformulier van Adfiz.

Meer uniforme formulieren

Het uniforme uitvraagformulier wordt door alle grote inkomensverzekeraars geaccepteerd. Adfiz wil in 2017 meerdere uniforme formulieren ontwikkelen, zodat adviseurs eenvoudiger meerdere verzekeraars kunnen vergelijken.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.