Nieuwe lijn DAK-huismerkproducten

0

Via dochteronderneming DAK Volmacht brengt DAK Intermediairscollectief een geheel nieuwe lijn aan huismerkproducten op de markt. Aangesloten adviseurs kunnen deze nieuwe verzekeringen afsluiten via het eveneens nieuwe systeem DAK Verzekeringen.

De huismerkproducten voor Woonhuis en Gezin zijn al beschikbaar voor de adviseurs. Het huismerk Autoproduct en de autovergelijker volgen op korte termijn. Daarna wordt het aanbod maandelijks uitgebreid met nieuwe producten en nieuwe functionaliteiten. De adviseur kan de nieuwe huismerkproducten uitbrengen onder eigen naam, inclusief logo. Ook heeft hij met het nieuwe aanbod meer invloed op de premie van de polis.

DAK Verzekeringen

Het systeem DAK Verzekeringen is in samenspraak met de leden ingericht. Zij kunnen sneller door het aanvraagproces omdat minder gegevens nodig zijn voor een premieberekening. Zo is bijvoorbeeld de postcode in combinatie met automatische input van Infofolio voldoende om bij Woonhuis de premie te berekenen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.