NIBE-SVV lanceert NEXT Academy 

0

Opleider NIBE-SVV introduceert de NEXT Academy. Met het nieuwe aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen dat hier wordt gegeven, wil de opleider financieel dienstverleners ‘future proof’ maken.  

In samenwerking met trainingsbureau Boertien Vergouwen Overduin, IT-specialist Computrain en onlinemarketingexpert LECTRIC, heeft NIBE-SVV binnen de NEXT Academy drie opleidingscategorieën samengesteld:

Financial services

Deze is gericht op nieuwe trends binnen de financiële sector, bijvoorbeeld op het gebied van fintech, blockchain, payments, funding en finance.

Skills van de toekomst

Deze is gericht op de nieuwe  manier van werken binnen de sector. “Het aantal lean- of agile scrum-teams neemt momenteel sterk toe, net als het geven van digitaal advies. Nieuwe vaardigheden zijn nodig”, aldus de opleider in een toelichting.

Nieuwe vakgebieden

Deze is gericht op nieuwe vakgebieden die ontstaan door de voortschrijdende digitalisering van de financiële sector. Vakgebieden zoals security, data protection en business intelligence.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.