Michiel Meijer directeur Van Bruggen

0

Per 1 januari 2018 wordt Michiel Meijer algemeen directeur bij Van Bruggen Adviesgroep. De dagelijkse leiding van Van Bruggen Adviesgroep is dan in handen van Michiel Meijer en Henk van de Bunt. Grootaandeelhouder Pieter van Tuinen vervult de functie van directievoorzitter.

Meijer is afkomstig van ABN Amro en wordt bij Van Bruggen verantwoordelijk voor de uitbouw van de huidige formule. Zijn focus zal liggen op een verdere verhoging van klanttevredenheid, optimalisatie en intensivering van klantcontactmomenten én het bereiken van de ultieme balans tussen online en offline onafhankelijk advies.

Snelle groei

Van Tuinen zal in het nieuwe directieteam de positie van directievoorzitter bekleden. Hij zal zich richten op het sluiten van mogelijke samenwerkingen en het uitrollen van bestaande en nieuw te ontwikkelen (online-)dienstverlenings-concepten. Van Tuinen: “Gezien de snelle groei in de afgelopen jaren en de snel veranderende markt heeft onze organisatie behoefte aan een ervaren en daadkrachtig directieteam. Michiel heeft ruime kennis en ervaring in de hypotheekmarkt en franchisewereld én hij weet veranderingen in de dienstverlening te realiseren. Dankzij eerdere managementrollen en ondernemerschap die Michiel heeft vervuld bij onder andere ING, Florius, De Hypotheker en ABN AMRO, is hij de uitgelezen persoon om onze doelstellingen mede vorm te geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.