Hbo-studenten openen Week van de Belegger

0

Gedurende de Week van de Belegger (10 tot 17 november) wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ‘Week’ ligt op educatie en informatie.

Ter ere van de Week van de Belegger – met als sluitstuk het grootste beleggersevenement van Nederland, de BeleggersFair – luiden hbo-studenten in naam van de organisator TRIPLE i morgen traditiegetrouw de beursgong. Het zijn namelijk deze studenten die snelcursussen geven op de BeleggersFair aan beginnende beleggers, van jong tot oud. Hiermee wordt ingespeeld op het onderzoek Gedrag Zelfstandige Beleggers van de AFM in de hoop dat beleggers goede beslissingen gaan nemen om hun prestaties te verbeteren.

Educatie en informatie

Gedurende de Week van de Belegger (10 tot 17 november) wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ‘Week’ ligt op educatie en informatie. Het stelt een breed publiek in staat om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. De Week van de Belegger wordt vrijdag 17 november afgesloten met de BeleggersFair 2017 in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Hier worden tevens de Cashcow Awards voor de beste financials uitgereikt.

Niek Hoek

Het educatieve programma van de BeleggersFair heeft als thema ‘Geef uw kennis én vermogen een boost’ en biedt nieuwe inzichten en visies voor beginnende en gevorderde beleggers. Onder leiding van Diana Matroos geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence, waaronder Niek Hoek, Paul Koster, Martine Hafkamp, Corné van Zeijl, en nog vele anderen. Voor bezoekers is het een echte beleving met informatie, tips en interactiemomenten bestaande uit 2 plenaire sessies, 15 masterclasses en 16 snelcursussen. Naast demonstraties door exposanten is er infotainment bij de talkshows met professionals, zijn er dé gouden tips van de goeroes en zijn er prijzen te winnen met het raden van de AEX-koers en het spelen van een heuse Investment Game.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.