Harry Bruijniks voorzitter VBO Makelaar

0

De leden van brancheorganisatie VBO Makelaar hebben in grote meerderheid Harry Bruijniks gekozen als hun nieuwe voorzitter. Hij neemt de voorzittershamer over van Ed Hamming, die na twee termijnen van vier jaar afscheid nam tijdens het VBO-congres NeVaCon.

Harry Bruijniks wordt zowel voorzitter van het Dagelijks bestuur (3 leden) als het Algemeen bestuur (9 leden) van VBO Makelaar. De brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten heeft ruim 1.200 leden. Naast een sectie Wonen is er ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

Ervaring in de retail

Evenals de vorige voorzitter komt ook Bruijniks niet uit het makelaars/taxateursvak. Hij is veertig jaar actief geweest in de retailsector, onder andere als directielid van Albert Heijn en CEO van Laurus en Euretco. Hij is naast voorzitter bij VBO Makelaar ook bestuurslid van de Raad Nederlandse Detailhandel, Detailhandel Nederland en lid van de Raad van Commissarissen van Jumbo Supermarkten, Euretco en GS1.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.