DAK.nl toekomst-proof gemaakt

0

DAK Intermediairscollectief heeft een nieuwe publieke website. Behalve dat de bestaande site in lijn is gebracht met de andere uitingen van DAK, is deze ook optimaal toegankelijk gemaakt voor alle mobiele devices. Adviseurs en consumenten kunnen de berichten op de site eenvoudig delen via social media.

Op het vernieuwde DAK.nl kan de consument kennis nemen van het aanbod aan verzekeringen en hypotheken. Ook vinden zij hier informatie over het verloop van het hypotheektraject, productinformatie over de af te sluiten producten, informatie over de samenwerking tussen de adviseur en DAK. Verzekrden kunnen tevens een schade melden of alarmnummers raadplegen. Heeft een bezoeker nog geen adviseur, dan is met de ‘Zoek een adviseur’ functionaliteit een adviseur in de buurt te vinden.

Reeks aan vernieuwingen

De vernieuwde website past in de lijn van vernieuwingen die DAK over de gehele linie doorvoert. Zo is vorig jaar het extranet vernieuwd en het assortiment aan producten en diensten uitgebreid. Deze vernieuwingsslag leverde DAK in mei een Gouden Lotus Award op voor meest Innovatieve Service Provider.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.