CFD Future Days van start

0

Deze week vond de eerste van acht CFD Future Days plaats. In Groningen werd onder andere de CFD Business Blueprint gepresenteerd en hadden CFD-voorzitter Edwin Herdink en John de Wolf een een-tweetje met elkaar.

Voor de Business Blueprint hebben zes leveranciers een exclusief CFD-arrangement samengesteld met oplossingen voor CRM, website, online tooling, customer profiling, uitbesteding specialistische schades, veilige data opslag, online werken en portefeuille management.

Intermediairs die aanwezig waren in Groningen bleken vooral geïnteresseerd te zijn in de bescherming van data en privacy, de mogelijkheid tot het koppelen van systemen, hoe cross-selling gestimuleerd kan worden, in welke situaties je een contra-expert moet inschakelen en de financierbaarheid van portefeuilles.

John de Wolf

Tussen de presentaties door was er een-tweetje tussen CFD-voorzitter Edwin Herdink en John de Wolf. De belangrijkste boodschappen die De Wolf het intermediair meegaf waren dat regels de creativiteit verstikken en dat je constant nieuwe dingen moet proberen om te kunnen overleven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.