BrightPensioen breidt beleggingsaanbod uit

0

Met de introductie van BrightBeleggen slaat BrightPensioen een nieuwe weg in. Deze uitbreiding van het aanbod voorziet in de mogelijkheid om duurzaam te beleggen in het Bright LifeCycle Fonds. Hiermee krijgen de deelnemers de mogelijkheid om vermogen op te bouwen voor een ander doel dan pensioen.

Tot nu toe was het alleen mogelijk te beleggen bij BrightPensioen via een lijfrenterekening voor pensioenopbouw. Het besluit tot uitbreiding van het aanbod is genomen op verzoek van de deelnemers van BrightPensioen, die via een deelnemerscoöperatie mede-eigenaar zijn. Zij beslissen mee over de koers die het bedrijf vaart.

Minder risico

BrightBeleggen is bedoeld voor mensen die niet te veel risico willen lopen, geen belegkeuzes willen maken, maar die wel op zoek zijn naar meer rendement dan ze op een spaarrekening krijgen. Het doelrendement is inflatie plus 4%. Een rendement dat het neutrale profiel van het Bright LifeCycle Fonds sinds de start (3 jaar geleden) ook ruim behaald heeft (5,8%).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.