Bestuur De Goudse weer compleet

0

De Goudse heeft drie nieuwe bestuursleden benoemd: Pieter de Frel, Katinka Huijberts en Robbert Prins. Daarmee is het bestuur van De Goudse weer op volle sterkte operationeel. Geert Bouwmeester is sinds februari 2017 bestuursvoorzitter.

De drie benoemingen houden verband met het vertrek van Joke Bakker eerder dit jaar, het vertrek van bestuursvoorzitter Michel Lamie eind vorig jaar en de al eerder genoemde benoeming van Geert Bouwmeester tot bestuursvoorzitter.

Twee van de drie nieuwe bestuursleden werken al jaren bij De Goudse. Pieter de Frel was manager Financiën en Robbert Prins was secretaris van de vennootschap. Katinka Huijberts heeft directiefuncties gehad bij ING en WU Bank. Sinds 2016 heeft ze als zelfstandig ondernemer organisaties begeleid bij het vormgeven en implementeren van hun strategie.

Portefeuilles

Voor de drie benoemingen is instemming verkregen van De Nederlandsche Bank en de Ondernemingsraad van De Goudse. Digitalisering en innovatie zijn zo belangrijk voor De Goudse dat ervoor is gekozen om hiervoor een aparte, vijfde bestuurder aan te trekken.

Het bestuur van De Goudse bestaat nu uit:

  • Geert Bouwmeester (1966), Voorzitter
  • Pieter de Frel (1979), Financiën en Risk
  • Katinka Huijberts (1968), IT en Innovatie
  • Marcel Moons (1968), Verzekeringen en Operatie
  • Robbert Prins (1968), Particulieren en Bestuurszaken

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.