Benoemingen bij nieuw pensioenbedrijf NN

0

Nationale-Nederlanden heeft Wim de Bundel benoemd tot directeur Marketing & Sales van het nieuwe gecombineerde pensioenbedrijf. Hieronder vallen de merken Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en BeFrank. Tom Haaring is herbenoemd tot directeur Commercie.

De Bundel (grote foto) wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en salesactiviteiten voor de pensioen- en dienstverleningsproposities van de merken Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en BeFrank. Hij was tot voor kort directeur Marketing en Verkoop bij Delta Lloyd. Hiermee was hij sinds 2013 verantwoordelijk voor de zakelijke en corporate pensioenportefeuille van Delta Lloyd en BeFrank.

Directeur Commercie

Tom Haaring richt zich als directeur Commercie op de grootzakelijke en corporate markt van het gecombineerde bedrijf. Hij was al directeur Commercie bij Nationale-Nederlanden en verantwoordelijk voor verkoop en verdere propositie-ontwikkeling.

Het merk Delta Lloyd wordt in de loop van 2018 uitgefaseerd.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.