Arthur van der Wal nieuwe directeur Movir

0

Arthur van der Wal volgt Louis van Drunen op als directeur van Movir. De aanstelling is onderdeel van het integratieproces Delta Lloyd – NN Group. Aan Van der Wal de taak om van twee bedrijven met individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen één geïntegreerd bedrijf te maken.

Van der Wal (1972) was tot voor kort directeur van Nationale-Nederlanden Pensioen. Hij startte zijn loopbaan bij Nationale-Nederlanden in 1996 bij het collectief pensioenbedrijf. Vervolgens maakt hij de overstap naar ING Investment Management en was jarenlang in verschillende functies actief op het gebied van vermogensbeheer. In 2011 werd hij voorzitter van de directie van AZL, de pensioenuitvoerder van NN Group. Sinds 2014 was hij directeur van het NN-pensioenbedrijf.

Nieuwe stap

Louis van Drunen vervulde ruim zeven jaar de functie van directeur bij Movir. Over het vertrek van Van Drunen is Nationale-Nederlanden kort in haar berichtgeving: ‘Hij gaat zich oriënteren op een nieuwe stap in zijn carrière’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.