Aevitae en EBEX combineren inkomen en zorg

0

Inzetbaar van Aevitae en EBEX is uitgebreid met verzuimbegeleiding. Hierdoor is een gecombineerd mkb-product ontstaan bestaande uit een verzuimverzekering, een aanvullend werkgeverspakket met verzuimbegeleiding en een aanvullende zorgverzekering.

Volmachtbedrijf Aevitae biedt maatwerkoplossingen voor de verzekeringsmarkt, EBEX is gericht op casemanagement en kennisdeling binnen het eigen netwerk van aangesloten EBEX-adviseurs. Deze adviseurs voeren het risicomanagement voor de mkb-relaties die Inzetbaar afnemen.

Goedkoper en breder

Inzetbaar is één verzekering voor verzuimkosten, verzuimbegeleiding, zorgbemiddeling en bedrijfszorg. Het product kent een dekking voor fysiotherapie, arbeidsgerelateerde psychologie en gezondheid bevorderende activiteiten. Eens per twee jaar is er een Preventief Medisch Onderzoek voor alle medewerkers. “De gemiddelde premie voor een ‘gewone’ verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening schommelt tussen de 3% en 3,5% van de loonsom. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van Ape in opdracht van het ministerie van SZW. Voor een vergelijkbaar percentage kan de mkb-werkgever ook Inzetbaar krijgen, met extra vergoedingen voor zijn medewerkers, uitgebreide dienstverlening en aandacht voor de gezondheid en inzetbaarheid van zijn personeel”, aldus EBEX.

Naast Inzetbaar kan EBEX casemanagement ook gecombineerd worden met drie andere verzuimvolmachten van Aevitae.

Collectieve zorgverzekeringen

Doordat met Inzetbaar veel preventieve en curatieve zorg al via de werkgever is geregeld, kan de individuele medewerker bij Aevitae een zorgverzekering afsluiten met extra korting. Daarmee is Inzetbaar interessant voor het mkb-segment collectieve zorgverzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.