Centraal Beheer helpt Nederland verduurzamen

0

Centraal Beheer biedt elke Nederlander de mogelijkheid om de eigen woning te verduurzamen. Met een breed dienstenpakket onder één dak helpt de dienstverlener klanten en niet-klanten van informatie tot installatie aan een beter energielabel en daarmee een lagere energierekening. De groene draad in dit geheel: verduurzamen doe je samen.

Met meer dan tien miljoen klanten, waarvan ruim 1,5 miljoen bij Centraal Beheer, is Achmea een partij die een verandering teweeg kan brengen. Een merk dat meer dan tweehonderd jaar geleden werd opgericht vanuit de overtuiging dat je samen sterker staat dan alleen. Anno 2022 staat Achmea nog steeds voor samen, maar nu geformuleerd als duurzaam samen leven. Dat vertaalt zich in de missie om samen maatschappelijke vraagstukken op te lossen rond de thema’s gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Voor het maatschappelijke vraagstuk woningverduurzaming gaat het servicepakket verduurzamen van Centraal Beheer een belangrijke rol spelen bij het verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt.

Even je huis verduurzamen

Dit jaar is Centraal Beheer gestart met de campagne ‘Even je huis verduurzamen’. Met de campagne wil het bedrijf alle Nederlanders bereiken. “We maken het verduurzamen van de woning voor iedereen bereikbaar. Je huis verduurzamen doe je natuurlijk niet ‘even’, maar wij willen het wél gemakkelijker maken”, vertelt duurzaamheidsexpert Ronald Vermeulen. “Centraal Beheer helpt niet alleen de eigen hypotheek- en verzekeringsklanten, maar elke Nederlander bij het verduurzamen van de woning. Ongeacht het huidige energielabel. Het brede dienstenpakket dat hiervoor nodig is, van informatie tot installatie, faciliteren wij vanuit het enorme netwerk dat in de achterliggende decennia is opgebouwd en dat zijn oorsprong vindt in het schadeherstel. Betrouwbare partners waarmee wij afspraken hebben gemaakt over prijs, kwaliteit en levering. Afspraken waar de klant ons aan mag houden en op kan aanspreken.”

Lees hier het hele interview met Ronald Vermeulen in de nieuwe e-InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.