Video: HypoVak Kennis Update zet uw informatiebehoefte centraal

0

Hypotheekcongres HypoVak neemt een extra stap om aan de toenemende informatiebehoefte van de professionele hypotheekadviseur te kunnen voldoen. Op 10 december vindt daarom een nieuw kennisevent plaats: de HypoVak Kennis Update (HVKU). 

Het nieuwe event is gericht op actuele dossiers en veranderingen in wet- en regelgeving die betrekking hebben op de hypotheekmarkt in 2020. Ook is rekening gehouden met de volle agenda van de deelnemers: in slechts één dagdeel kunnen drie rondes masterclasses worden gevolgd.

Na iedere ronde is er een koffiepauze waarin de sprekers van de masterclasses de highlights nogmaals kort toelichten. Zo zijn adviseurs ook op de hoogte van de relevante trends uit de andere masterclasses.

Gratis ticket HypoVak Kennis Update

InFinance geeft de eerste 50 kaarten gratis weg! Meld u aan en gebruik de volgende kortingscode: HVKUIF

Video: uw informatiebehoefte staat centraal

De HypoVak Kennis Update sluit aan bij de informatiebehoefte van de hypotheekadviseur. In de achterliggende periode konden adviseurs thema’s aandragen die ze terug willen zien op het programma van het nieuwe kennisevent. Ook tijdens HypoVak op 28 mei 2019 vroegen wij bezoekers naar hun input. Bekijk de video om dit terug te zien:

Thema’s die tijdens de HVKU terugkomen zijn onder andere:

  • Fiscaliteit eigen woning
  • Digitalisering in de hypotheekketen
  • Toekomstbestendige verdienmodellen
  • Duurzaamheid in het hypotheekadvies
  • Actief klantbeheer
  • Hypotheek voor ondernemers

Bekijk de website voor meer informatie over het programma.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.