Morgen Summerschool hypotheekacceptatie

0

Hypotheekadviseurs kunnen gedurende deze hele zomer weer deelnemen aan een serie van vier interessante webinars: de HBC en VCN Summerschool. Morgen wordt een webinar uitgezonden rondom hypotheekacceptatie. Nu alvast een voorproefje op video.

Dagelijks ontvangt VCN HypotheekService veel vragen van adviseurs bij welke bank een bepaalde situatie het beste past. Hypotheek- en Verhuurspecialist Roel Wonders bespreekt tijdens het webinar verschillende van deze casussen en biedt daarbij de oplossingen. Een webinar waar u direct profijt van hebt.

Wonders en voorzitter Tim Chengadu van Hypotheek Business Club zijn er al klaar voor.

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen zijn hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.