Video: ‘Als hypotheekadviseur onderscheiden met duurzaamheid’

0

Hypotheekadviseurs kunnen gedurende deze hele zomer weer deelnemen aan een serie van vier interessante webinars: de HBC en VCN Summerschool. Volgende week dinsdag gaat de eerste uitzending van start. Nu alvast een voorproefje op video.

De Summerschool wordt georganiseerd door VCN HypotheekService in samenwerking met de Hypotheek Business Club. In een viertal webinars wordt steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld door Harrie-Jan van Nunen MFP (directeur VCN HypotheekService) en Roel Wonders (Hypotheek- en Verhuurspecialist VCN HypotheekService).

  • Duurzaamheid (16 juli & 22 augustus)
  • Bied uw klant meer zekerheid vooraf (30 juli & 5 september)
  • De meest gestelde acceptatievragen (25 juli & 13 augustus)
  • Optimaliseer de maximale hypotheekberekening (8 augustus & 27 augustus)

Tim Chengadu (HBC) en Roel Wonders bediscussiëren het thema van volgende week dinsdag (Duurzaamheid).

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen zijn hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.