Video: alle topsprekers van HypoVak 2019

0

HypoVak heeft ook dit jaar weer een aantal topsprekers weten te strikken die hun kennis en visie met de hypotheekprofessional willen delen. Welke dat zijn? We zetten ze voor u op een rij.

Op 28 mei vindt in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein het hypotheekevent HypoVak plaats voor hypotheekadviseurs en financieel planners. Naast de onafhankelijke plenaire sessies met topsprekers en de praktische workshops kunnen bezoekers en exposanten kennis maken én kennis delen op de prominent aanwezige beursvloer.

Met het thema ‘Blockchain, vernieuwt de business’ neemt HypoVak de adviseur mee in de wereld die hun business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt. Maar het programma onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Campen biedt ook ruim aandacht aan andere onderwerpen die de hypotheekadviseur bezighouden. Of het nu gaat om ondernemend adviseren met Danny Mekić, duurzaam adviseren met Diederik Samsom of een masterclass ‘fiscaliteit eigen woning’ van  prof. dr. Leo Stevens, het aanbod is als vanouds weer divers.

Benieuwd naar alle topsprekers? Bekijk deze in de video.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.