Via Hypotrack realtime Hypotrust dossiers inzien

0

Met de introductie van de app Hypotrack kunnen hypotheekadviseurs voortaan overal en altijd de status van nieuwe hypotheekaanvragen bij Hypotrust inzien. Met de app zet de geldverstrekker de volgende stap in het verder digitaliseren van het aanvraagproces.

Hypotrack geeft de hypotheekadviseur real-time inzicht en overzicht van alle belangrijke stappen in het aanvraagproces. Zo is de status van het aanvraagproces te raadplegen, inclusief de verwachte verwerkingstijden. Maar ook de koopsom en marktwaarde van het onderpand. Belangrijke data, zoals de einddatum van de offerte of passeerdatum en een specificatie van de financiering (rente, rentevastperiode, risicoklasse en looptijd). De app biedt tevens de mogelijkheid om de klant direct een e-mail te sturen of te bellen. Meerdere medewerkers van een kantoor kunnen toegang krijgen tot Hypotrack.

Gefaseerde uitrol

Hypotrack wordt gefaseerd beschikbaar gesteld. Vanaf vandaag voor de belangrijkste relaties en later in het jaar voor alle andere relaties. Naast een mobiele app is Hypotrack ook in een webversie beschikbaar.

“Met Hypotrack maken we een volgende stap in de ambitie om processen snel en toegankelijk te maken. Locatieonafhankelijk inzicht en overzicht kunnen geven helpt onze adviseurs in efficiënte en eigentijdse klantbediening”, zegt Hypotrust directeur Michel van den Akker.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.