Obvion gaat ’terug naar roots’

0

Obvion Hypotheken richt zich voortaan primair op klanten die behoefte hebben aan een rentevaste periode van tot en met vijftien jaar, voornamelijk doorstromers en oversluiters.

CEO Carlo van Kemenade van Obvion vertelt dat de hypotheekverstrekker haar koers verlegt en terug naar haar roots gaat: samen met het onafhankelijk intermediair hypotheken mogelijk maken.

“We maken een enorme transitie door. Obvion wil voor haar adviseurs dé intermediairmaatschappij worden, in woord én daad. We geloven in de kracht van het intermediair om binnen de totale financiële huishouding van klanten het juiste onafhankelijke hypotheekadvies te geven. Dat betekent dat onze strategie gericht is op een onderscheidende adviseurservaring en we samen een goede invulling geven aan onze gezamenlijke zorgplicht. Daartoe hebben we onze organisatie vereenvoudigd, gereorganiseerd en onze processen geoptimaliseerd. Door te streven naar operationeel uitstekende prestaties met deskundige medewerkers en de cultuur binnen Obvion te verbeteren, hebben we het vertrouwen om samen met de adviseurs in 2019 de top van de markt te bereiken.”

Doorstromers

Obvion richt zich voortaan primair op klanten die behoefte hebben aan een rentevaste periode van tot en met vijftien jaar. Dit zijn voornamelijk doorstromers en oversluiters. Overigens wil de hypotheekverstrekker ook interessant zijn voor starters en langere rentevastperiodes.

Van Kemenade: “Hier wil Obvion samen met het intermediair het verschil maken door te leveren wat het intermediair van de hypotheekverstrekker verwacht: scherpe rentes, snelle & stabiele doorlooptijden, goede producten, gestandaardiseerde processen, duidelijke acceptatiecriteria en vriendelijke, goed opgeleide medewerkers.”

In de nieuwe e-InFinance vertelt Van Kemenade meer over het ‘nieuwe Obvion’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.