‘Normale’ NVM Open Huizen Dag behoudt vernieuwde opzet

0

Na de corona-periode is het dit jaar voor consumenten weer mogelijk om zonder afspraak huizen bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag op 1 oktober. Maar ook de vernieuwde opzet van vorig jaar blijft behouden, waarbij een persoonlijke afspraak gemaakt kan worden met een NVM-makelaar.

“Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken maakt onze NVM Open Huizen Dag zo populair. Dat kunnen we nu weer in ere herstellen. Toch zoeken we ook naar verbeteringen die aansluiten bij de actuele informatiebehoefte van de woning(ver)koper”, aldus Chris van Zantwijk, bestuurslid van de NVM vakgroep Wonen.

Tijdens de persoonlijke afspraak beantwoordt de NVM-makelaar vragen over de woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het aankomend woningaanbod. Daarnaast geeft de makelaar advies. Consumenten met woonvragen kunnen nu al een persoonlijke afspraak maken.

“Vorig jaar hebben we de vernieuwde opzet van de NVM Open Huizen Dag voor het eerst ingezet. De resultaten bevestigen dat we hiermee in een duidelijke behoefte voorzien. Daar gaan we dus mee door”, aldus Van Zantwijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.