Nestr Smart Finance actief op nieuw buy-to-let-platform Las

0

Link Asset Services (Las) Nederland heeft haar nieuwe buy-to-let-platform opengesteld voor Nestr Smart Finance. Het is de eerste aanbieder op dit platform voor Nederlandse beleggers die een lange termijn financiering zoeken voor hun huurwoningbezit.

De markt voor buy-to-let hypotheken (verhuurhypotheken) in Nederland ontwikkelt zich sterk. Link Group, het moederbedrijf van Las Nederland, is in Groot Brittannië onder andere gespecialiseerd in de servicing van buy-to-let leningen en heeft nu ook in Nederland een proces en systeem geïntroduceerd. Nestr Smart Finance is de eerste aanbieder op dit platform.

Rik Douwes (foto), Algemeen Directeur Las Nederland: “In Nederland staat buy-to-let eigenlijk nog in de kinderschoenen. Met de expertise van Link Group geven we een flinke impuls aan het verbeteren van het proces en de systemen voor buy-to-let hypotheken. We zijn verheugd dat een professionele partij als Nestr Smart Finance de eerste aanbieder op ons platform in Nederland is.”

Nestr Smart Finance verstrekt financieringen tussen 100.000 euro en 2.000.000 euro per aanvraag met een maximale loan-to-value van 80%. De funding krijgt Nestr van een Amerikaanse bank. Nestr biedt een annuïtaire financiering aan met een looptijd van 35 jaar. Dat is langer dan andere aanbieders in de markt die tot maximaal 30 jaar gaan.

Lothar Klein Haarhuis, medeoprichter van Nestr Smart Finance: “We hebben direct gemerkt dat er veel behoefte is aan ons product. Er zijn al veel aanvragen voor een financiering ingediend en de eerste leningen zijn inmiddels al verstrekt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.