Morgen HypoVak: laatste kans om uw ticket te bestellen

0

Morgen vindt de zestiende editie plaats van HypoVak. Onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen komen onder andere Diederik Samsom, Prof. Dr. Leo Stevens en Danny Mekić aan het woord. Bestel nu nog uw ticket voor dit hypotheekevent.

Technologie op basis van de blockchaintechniek gaat een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse adviespraktijk. Daarom neemt HypoVak u op dinsdag 28 mei mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt. Naast blockchain is er op het podium van NBC Nieuwegein ook aandacht voor andere onderwerpen die de hypotheekadviseur bezig houden, zoals bijvoorbeeld de Klimaattafel Duurzaam Wonen.

HypoVak telt dit jaar dertig inspirerende sprekers, twaalf masterclasses, een plenaire sessie, drie HypoVak Conferences én bovenal veel mogelijkheden om uw collega’s en businesspartners te ontmoeten op de beursvloer.

Ook dit jaar worden tijdens het hypotheekevent de InFinance Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uitgereikt aan de businesspartners die door de hypotheekadviseur zelf als beste verkozen zijn.

Bestel nog vandaag uw ticket voor HypoVak en bezoek morgen het congres waar uw toekomst als hypotheekprofessional besproken wordt.

Benieuwd welke sprekers u morgen tegenkomt? Bekijk dan onderstaande video.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.