Huismerk start pilot ondersteuning zelfstandigen

0

Adviseurs die zijn aangesloten bij Huismerk bieden in toenemende mate aanvragen van zelfstandigen aan. Het serviceconcept zet mede hierdoor ook steeds meer in op deze doelgroep. Een aantal adviseurs zal de komende maanden deelnemen aan de pilot Dossier Support Zelfstandigen.

Aangesloten adviseurs hebben aangegeven behoefte te hebben aan ondersteuning op het gebied van zelfstandigen. Om hier invulling aan te geven heeft Huismerk twee specialistische partners gevonden die hulp bieden bij het bepalen van het toetsinkomen voor de zelfstandig ondernemer. Tijdens de pilot Dossier Support Zelfstandigen onderzoekt Huismerk of deze dienst een waardevolle aanvulling is op de bestaande dienstverlening. De pilot loopt van juli tot uiterlijk eind september 2017.

Delta Lloyd naar twee werkdagen

Met Delta Lloyd heeft Huismerk de afspraken over de doorlooptijden kunnen aanscherpen. Vanaf heden is de doorlooptijd voor een compleet dossier dat via Dossier Support loopt maximaal twee werkdagen in plaats van vijf werkdagen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.