Goed voorbereid naar HypoVak

0

Op 28 mei vindt de 16e editie van HypoVak plaats in NBC Nieuwegein. In een speciale digitale e-InFinance geven we alvast een preview van de Beursspecial die één dezer dagen bij de abonnees in de brievenbus valt.

Lees de e-InFinance van mei hier

Bekijk het programma, sprekers en de masterclasses en laat u inspireren door de vele interviews en artikelen. Bijvoorbeeld over de pilot met een nieuw aanvraagtraject voor hypotheken dat efficiënt gebruik maakt van brondata en een gezamenlijk initiatief is van de ketenpartners HDN, Argenta, CMIS, Quion en Ockto. Ketenpartners die dit traject niet voor zichzelf houden, maar openstellen voor de gehele branche.

Lees ook de 5 tips voor een actieve klantbediening en laat u inspireren door de oproep van Armand Baas Becking. Proactief relatiebeheer vraagt nieuwe vaardigheden. Een belangrijk element dat in toekomstscenario’s steevast onderbelicht blijft.

Onderlinge samenwerking maakt de Home Invest kantoren groot. Een gesprek met Marcel Bax over samen groot worden door klein te blijven. Met de drie labels Rabobank, Obvion en Vista wordt door Rabobank Groep vol ingezet op het intermediaire distributiekanaal. Drie sterke merken die samen met de adviseur willen optrekken om het gezamenlijk klantbelang te dienen. Waarin onderscheiden de drie labels zich van elkaar en wat is hun individuele specifieke focus op de hypotheekmarkt?

Dit en meer leest u in deze e-InFinance. Laat u inspireren en kom op 28 mei naar NBC Nieuwegein. HypoVak voert u mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.