Genomineerden SEH Duurzaamheidsawards

0

Tijdens het SEH Congres op 31 mei worden voor de tweede keer de SEH Duurzaamheidsawards uitgereikt aan een advieskantoor en een geldverstrekker. Aangezien één advieskantoor ‘met kop en schouders’ boven de anderen uitsteekt, ziet de jury in die categorie af van een nominatieronde.

Basis voor de nominatie van een advieskantoor is de mate waarin duurzaamheid in adviesgesprekken aan de orde wordt gesteld en de mate waarin dat tot resultaat leidt. Daarvoor heeft SEH gebruik gemaakt van data afkomstig van HDN. Die cijfers zijn aangevuld met gegevens over het aantal Adviseurs Duurzaam Wonen binnen een advieskantoor en bijvoorbeeld de externe communicatie rond verduurzaming.

In de categorie geldverstrekkers zijn vijf hypotheekaanbieders genomineerd voor de SEH Duurzaamheidsaward 2023: a.s.r., Lot Hypotheken, Obvion, Vista Hypotheken en Woonnu. Net als de Groene Lotus Award van InFinance is deze onderscheiding bedoeld om verduurzaming van de woningmarkt te stimuleren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.